TOERCLUB FLEVOLAND KLAAR VOOR DE AVONDFIETSVIERDAAGSE

Een pareltje op de Lelystadse evenementenkalender.

Van dinsdag 23 juli t/m vrijdag 26 juli organiseert Toerclub Flevoland voor jong en oud de Avondfietsvierdaagse. Vier dagen lang neemt Toerclub Flevoland de deelnemers mee langs de mooiste plekjes van Lelystad met aantrekkelijke en afwisselende routes van 15 en 25 kilometer. Stap op en fiets je fit!

Lelystad is met al zijn vrijliggende fietspaden door parken en bossen een zeer fietsvriendelijke gemeente. Toerclub Flevoland knoopt al deze paden aan elkaar en dat leidt tot een grote verscheidenheid aan routes van 15 en 25 kilometer. Bij elkaar vormen de routes een fantastisch decor voor vier dagen fietsplezier.

De routes, die uitgebreid worden beschreven in een routeboekje, voeren de deelnemers niet alleen door de bebouwde kom van Lelystad, maar voeren de deelnemers ook door de verschillende bossen en parken rondom Lelystad. Alle routes zijn volledig uitgepijld. Dit alles zorgt ervoor dat de Avondfietsvierdaagse van Toerclub Flevoland een pareltje is op de Lelystadse evenementenkalender. De ervaring leert dat zelfs deelnemers die al langer in Lelystad wonen al fietsend steeds weer nieuwe facetten van de stad ontdekken.

Reden te meer voor iedereen, die in het bezit is van een fiets, om aan de start te verschijnen voor de Avondfietsvierdaagse bij het clubgebouw van voetbalvereniging Unicum/Toerclub Flevoland op sportpark Schouw te Lelystad. De starttijd is voor iedere avond vastgesteld tussen 18.00 en 18.30 uur.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via een online voorinschrijving. De kosten voor vier dagen fietsplezier bedragen bij voorinschrijving 6 euro.Op dinsdag 23 juli kan er voor de start ook worden ingeschreven. De kosten voor deelname zijn dan 8 euro.Evenals voorgaande jaren kan er tegen een geringe vergoeding (2,50 euro) ook per avond worden ingeschreven en deelgenomen.Kinderen t/m 12 jaar kunnen, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis deelnemen.

Voor meer informatie en inschrijving zie: www.toerclubflevoland.nl.