Inschrijving:

Aanmelden kan tot uiterlijk een week voor
de activiteit begint. Onze ervaring is dat veel activiteiten snel vol zijn, dus we raden aan niet te lang te wachten.

Inschrijven kan via de website www. seniorenzomerdaagse.nl of per mail: zomerdaagse@outlook.com of eventueel ook telefonisch 06- 30681236. Op dit nummer kunt u ook met vragen terecht.

Bij de omschrijving vermeldt u Senioren Zomerdaagse en de activiteit. U ontvangt een bevestiging of, bij teveel belangstelling, een mededeling dat u op de wachtlijst komt.

Uw inschrijving registreren wij op volgorde van de deelnemersbijdrage.
Uw inschrijving registreren wij op volgorde van de betaling van de deelnemersbijdrage. Het banknummer is: NL66 RABO 035 3808 695

Bevestiging :

Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u een bevestiging van ons met het programma.

Verhindering:

Als u verhinderd bent, zoekt u zelf een vervanger. De betaalde bijdrage storten wij niet terug. Mocht dit een probleem voor u zijn, kunt u ons bellen op 06- 30681236.

Als een activiteit van overheidswege of anderszins niet door kan gaan, krijgt u daarvan tijdig bericht en storten wij de deelnemersbijdrage terug.

Bij afmelding kort voor de activiteit, of op de dag zelf, kunt u bellen met Mienke Palte, tel. 06-30681236. Zij is bij de meeste activiteiten aanwezig en weet of er iemand op de wachtlijst staat.

Vervoer

Voor vervoer naar de activiteit zorgt u zelf.

Wij wijzen in dit verband op de mogelijkheden:

– Vervoersdienst De Opstap van Welzijn Lelystad. De minibus is ook geschikt om personen met een rolstoel of rollator te vervoeren. Aanmelden minimaal 2 dagen van tevoren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Lelystad; 0320 – 707159 of mailen naar opstap@welzijnlelystad.nl

-ANWB Automaatje. Dit is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Ook hier geldt dat u minimaal 2 dagen van tevoren aan moet melden. Meer informatie: 0320  – 707159 of mailen naar automaatje@welzijnlelystad.nl

Vervoer naar de landartkunstwerken regelen we kort ervoor. Via de bevestigingsbrief stellen wij u op de hoogte.