Spelregels

 

Inschrijven

Via de website
Kunt u zich opgeven voor de verschillende activiteiten en ook met IDEAL betalen.

U heeft zich ingeschreven en dan?
Uw inschrijving wordt geregistreerd op volgorde van datum van ontvangst van de deelnemersbijdrage via bank-bijschrijving of kwitantie contante betaling. Bij de omschrijving vermeldt u ‘Senioren Zomerdaagse’ en het nummer van de activiteit(en). U ontvangt vervolgens een bevestiging van deelname aan de betreffende activiteit of, bij te veel belangstelling, dat u op de WACHTLIJST komt (houdt wel de dag vrij!). Komt u alsnog niet aan de beurt dan wordt uw bijdrage teruggestort.

Wachtlijst
Het kan zijn dat u bij te veel belangstelling op de WACHTLIJST komt (houdt wel de dag vrij!). Komt u alsnog niet aan de beurt dan wordt uw bijdrage teruggestort.

Als de activiteit niet doorgaat
De activiteiten kunnen alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. als er niet genoeg deelnemers zijn gaat de activiteit niet door. Ook het weer kan roet in het eten gooien, wanneer het zeer warm dreigt te gaan worden of als er teveel regen valt. Wanneer een activiteit niet doorgaat, krijgt u daarvan tijdig bericht en wordt de betaalde deelnemersbijdrage teruggestort.

Eigen Risico
Deelname aan de activiteiten geschiedt op eigen risico.

Verhindering van deelname
U heeft zich opgegeven maar u bent helaas verhinderd. Dan dient u zich af te melden. U wordt verzocht zelf voor een vervanger te zorgen en dit door te geven op emailadres: zomerdaagse@outlook.com. De reeds betaalde bijdrage wordt niet teruggestort. Mocht dit tot problemen leiden dan kunt u contact opnemen met het bestuur tel. 06-3068 1236.

Bij afmelding op de dag van de activiteit graag bellen voor 8.00 uur ‘s morgens: tel. 06-30 68 12 36

Heeft u nog vrsgen dan kunt u hier contact opnemen:
zomerdaagse@outlook.com

Algemene voorwaarden

Privacy Verklaring

Stichting Senioren Zomerdaagse Lelystad
Tel: 06 30 68 12 36
zomerdaagse@outlook.nl