Spelregels

 

Inschrijven

Via de website
Kunt u zich opgeven voor de verschillende activiteiten.

U heeft zich ingeschreven en dan?
Uw inschrijving wordt geregistreerd op volgorde van datum van ontvangst van de deelnemersbijdrage, via bank-bijschrijving (NL 66 RABO 035 3808 695). Bij de omschrijving vermeldt u ‘Senioren Zomerdaagse’ en het nummer van de activiteit(en). U ontvangt vervolgens een bevestiging van deelname aan de betreffende activiteit of, bij te veel belangstelling, dat u op de WACHTLIJST komt (houdt wel de dag vrij!). Komt u alsnog niet aan de beurt dan wordt uw bijdrage teruggestort.

Als de activiteit niet doorgaat
We volgen de regels van de overheid ivm Corona. De activiteiten kunnen alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Wanneer een activiteit niet doorgaat, krijgt u daarvan tijdig bericht en wordt de betaalde deelnemersbijdrage teruggestort.

Eigen Risico
Deelname aan de activiteiten is op eigen risico

Verhindering van deelname
U heeft zich opgegeven maar u bent helaas verhinderd. Dan dient u zich af te melden. U wordt verzocht zelf voor een vervanger te zorgen en dit door te geven op emailadres: zomerdaagse@outlook.com. De reeds betaalde bijdrage wordt niet teruggestort. Mocht dit tot problemen leiden dan kunt u contact opnemen met het bestuur tel. 06-3068 1236.

Bij afmelding op de dag van de activiteit graag bellen voor 8.00 uur ‘s morgens: tel. 06-30 68 12 36

Heeft u nog vrsgen dan kunt u hier contact opnemen:
zomerdaagse@outlook.com

Algemene voorwaarden

Privacy Verklaring

Stichting Senioren Zomerdaagse Lelystad
Tel: 06 30 68 12 36
zomerdaagse@outlook.nl